TYCW

Bedrijven

Heeft u een opdracht, vakantiebaan, bijbaan en/of stage in de aanbieding? Dan is TYCW hét adres om in contact te komen met talentvolle jongeren tussen de 15 en 23 jaar. Wij werken met gemotiveerde mensen, heldere tarieven én hebben ook nog een maatschappelijke opdracht voor Voorne-Putten Rozenburg. Wij gaan graag met u in gesprek om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Bij TYCW kunt u opdrachten plaatsen in de categorie klankbordsessies, promotiewerk, stages, bijbanen of vakantiewerk. Een mooie kans voor u om scholieren kennis te laten maken met uw bedrijf.

MEER OVER TYCW

KLANKBORD 

Jongeren bepalen de markt van morgen. Organisaties die hun ideeën, beleid of nieuwe producten willen toetsen aan deze doelgroep, kunnen gebruikmaken van het jongerenpanel van TYCW. Wij vertegenwoordigen daarmee de mening van onze leeftijdsgenoten.

KLANKBORDSESSIE AANVRAGEN REFERENTIES

Promotiewerk

Het team van TYCW zet zich in voor verschillende promotieactiviteiten in de directe omgeving. Flyers of give aways uitdelen, enquêtes houden of een dag ondersteunen op een stand? TYCW doet het. Voor een van de vele grote of kleine, nationale of internationale organisaties om de hoek.

PROMOTIEWERK AANVRAGEN REFERENTIES

STAGES/BIJBANEN 

Een stageplek is een mooie kans voor scholieren om kennis te maken met bedrijven op Voorne-Putten Rozenburg. TYCW stimuleert bedrijven om stageplekken te creëren en promoot het stage aanbod binnen haar groeiende jongeren community.

Inhuren

Heeft u een opdracht voor TYCW? Of vragen over de mogelijkheden? Laat het ons weten!

Bel nu 06 – 10 22 12 93

AANVRAAGFORMULIER

BEKIJK HIER ONZE TARIEVEN