TYCW

SCHOLIEREN

Weet jij al wat je later worden wilt? Ontdek nu welke kansen onze regio je te bieden heeft! Spreekt jou de haven of de recreatiesector aan? De bouw, de agrarische sector of de dienstverlening? Voorne-Putten Rozenburg biedt het allemaal! Want op Voorne-Putten Rozenburg zijn prachtbanen beschikbaar voor jongeren zoals jij. Ontdek het zelf tijdens een leuke opdracht als TYCW worker of tijdens een stage als TYCW member. Enne, ook fijn natuurlijk dat je meteen wat bijverdient!

MEER OVER TYCW

Members

Wil je weten wat er speelt bij de bedrijven in onze regio en ben je tussen de 15 en 23 jaar? Dan is TYCW the place to be. Als member van TYCW community hoor je alle ins en outs en ben je altijd op de hoogte van interessante weetjes én kansen.

STAGES

Op zoek naar een boeiende stage in de buurt? Wie weet vind je die via TYCW. TYCW community brengen we als eerste op de hoogte van de beste stages op Voorne-Putten Rozenburg. Pak die kans en meld je aan!  


RABO TYCW REKENING 

Als member van TYCW geniet je van tal van voordelen. Met een Rabo TYCW rekening krijg je een pas die korting geeft bij aangesloten winkels, rijscholen en terrassen. Dan levert je membership nóg meer voordeel op!

AANMELDINGSCRITERIA

• Rabo TYCW rekening • Tussen 15 – 23 jaar
• Binding met Voorne-Putten Rozenburg

TYCW WORKERS 

Loop jij na school nog over van energie? Dan zou je zomaar geschikt kunnen zijn om als TYCW worker voor ons te werken. We hebben regelmatig opdrachten in de vorm van klankbordsessies, promotiewerk of ouderenhulp en daar kunnen we jouw inzet heel goed bij gebruiken. Het mooie is dat je zinvol werk doet en ook nog wat bijverdient. Meld je aan als je interesse hebt om voor ons te werken, dan nodigen we je uit voor een intakegesprek.

STAGES

Op zoek naar een boeiende stage in de buurt? Wie weet vind je die via TYCW. TYCW community brengen we als eerste op de hoogte van de beste stages op Voorne-Putten Rozenburg. Pak die kans en meld je aan!

(BIJ/VAKANTIE)BANEN

Zoek je een bijbaan of vakantiebaan? Ook dan heb je als TYCW worker de eerste keus. Wij hebben warme contacten met veel bedrijven in de omgeving. En de leukste leggen we aan je voor. Fijn vooruitzicht, toch?


RABO TYCW REKENING 

Als worker ben je automatisch member van TYCW en geniet je van tal van voordelen. Met een Rabo TYCW rekening krijg je een pas die korting geeft bij aangesloten winkels, rijscholen en terrassen. Dan levert je membership nóg meer voordeel!

AANMELDINGSCRITERIA

• Rabo TYCW rekening • Tussen 15 – 23 jaar
• Binding met Voorne-Putten Rozenburg

MAATSCHAPPELIJKE OPDRACHT 

VOOR JONG

We willen jong talent voor onze regio behouden met het oog op de toekomstige arbeidsmarkt. Dat doen we door scholieren te verbinden met bedrijven in de vorm van werk en stages. Ook reserveren we een maatschappelijke bijdrage uit onze inkomsten, bestemd voor de opbouw van een studiefonds voor TYCW workers en het ontwikkelen van een jongeren community.

En OUD

We vinden het belangrijk dat alle inwoners van Voorne-Putten Rozenburg aangesloten blijven in onze maatschappij. Voor ouderen vergt dat zo nu en dan extra aandacht. Om zelfstandig te blijven leren we ze internetbankieren en basisvaardigheden om online in contact te blijven met vrienden en familie. We maken ze wegwijs in het digitale verkeer. Ook daar gaat een gedeelte van de maatschappelijke bijdrage naartoe.

"Zoek je een bijbaan of vakantiebaan? Wij hebben warme contacten met veel bedrijven in de omgeving. En de leukste leggen we aan je voor. Fijn vooruitzicht, toch?"

Nicky van ’t Hof – Directeur TYCW

STUDIEBIJDRAGE 

Uit de inkomsten van TYCW reserveren we ongeveer de helft als maatschappelijke bijdrage. Deze gebruiken we voor de financiering van onze ouderenhulp, maar ook voor de opbouw van een studiefonds voor alle TYCW workers. Zo stimuleren we ons jonge, ondernemende talent om zich verder te ontwikkelen met passende studies en opleidingen.