TYCW

Senioren

Steeds vaker voelen ouderen zich afgesloten van het gangbare maatschappelijke verkeer. Simpelweg omdat ze niet mee kunnen komen op onze digitale snelweg. Daar wil TYCW iets aan doen! Door gratis hulp te bieden bij basisvaardigheden op het gebied van mediawijsheid en internetbankieren.

MEER OVER TYCW

DIGITALE WIJSHEID

Even een mailtje terugsturen naar één van de kleinkinderen. Skypen met uw dochter in Engeland? Of reageren op een Facebook posting van een oude buurman op de Emmalaan. Waarom zouden ‘onze senioren’ dat niet willen? Wij zien in ieder geval geen reden om het u niet te leren. Geeft u het aan als u interesse heeft? Dan nemen wij contact met u op over de mogelijkheden. En onze hulp is helemaal gratis.

AANVRAGEN

RABO INTERNETBANKIEREN

Een overschrijving doen, uw saldo checken of van achter uw computer uw bankpas blokkeren? Wij zijn opgeleid door Rabobank Voorne-Putten Rozenburg om u te helpen met internetbankieren.

Wij kennen de mogelijkheden van Rabobank internetbankieren door en door en leren u graag de belangrijkste basisfuncties. Uiteraard maken we daarbij gebruik van een demo-bankrekening; wij loggen om veiligheidsredenen nooit in op uw echte bankrekening!

Vijf spelregels voor VEILG INTERNETBANKIEREN

  1. Houd uw beveiligingscodes geheim. Hieronder vallen uw pincode, I-code en S-code.
  2. Ga niet in op e-mails, die vragen om persoonlijke gegevens.
  3. Zorg voor een goede computerbeveiliging.
  4. Controleer regelmatig uw bankrekening op juistheid van transacties.
  5. Heeft u twijfel, vermoedens van fraude of vragen: bel uw bank! Telefoonnummer (0181) 33 32 00

HULP AANVRAGEN INTERNETBANKIEREN

Bel nu 06 – 10 22 12 93